Szállás

Sátrazz a helyszínen! De alhatsz kollégiumban, vagy akár négycsillagos wellness szállodában is. Válassz!

KEMPINGJEGY 4 ÉJSZAKÁRA: 6.000 FT (júl. 31-től csak a helyszínen kapható)

Az alábbi szállásárak nem tartalmazzák az IFA-t, ami 400 Ft/fő/éj. 18 éven aluliaknak nem kell idegenforgalmi adót fizetni.)

SÁTOR: hozd magaddal a sátradat, s verd fel a fesztiválhelyszínen! (Az új kemping még nem épült meg, ezért idén is a fesztiválhelyszínen sátrazhatsz! Melegvizes zuhanyzó, WC, biztonsági őrzés lesz. Reggelizni a strandbüfében tudsz reggel 9-től.) Max. 4 éjszakára 6.000 Ft/fő/fesztivál (sátormérettől és -mennyiségtől függetlenül). Kempingjegyet csak az egész fesztiválra válthatsz, nincs éjszakánkénti ár! KEMPINGJEGYET JÚL. 31-TŐL CSAK A HELYSZÍNEN VÁLTHATSZ!

KOLLÉGIUM: Alhatsz középiskolai kollégiumban éjszakánként 2.200 Ft/fő/éj áron (4 ágyas szobákban), a Domb Beach mellett, de a fesztiválhelyszíntől gyalog 10-15 percre. KOLLÉGIUMI SZÁLLÁS FOGLALÁSÁHOZ KATTINTS IDE!

HOTEL: több városközponti szállodával vagyunk kapcsolatban. Folyamatosan újabbak kerülhetnek a partnereink közé, alább az aktuális listát találod. Ha itt foglalod le a szállásodat (szigorúan AZ ALÁBB TALÁLHATÓ CSOMAGOK egyikekét), a szálláshoz ingyen shuttle busz szolgáltatást nyújtunk, vagyis a városközpontból a délelőtt 10 és hajnali 2 között folyamatosan közlekedő fesztiválbuszokkal tudsz eljutni a Domb Beachhez és vissza. Ha külön foglalsz a hotelekben, a shuttle karszalagot is külön kell megvenned!

Hotel Aranyhomok (10.850 Ft/fő/éj-től): MEGTELT, nem foglalható! csomagajánlathoz, szállásfoglaláshoz ide kattints!
Four Points by Sheraton (13.755 Ft/fő/éj-től): csomagajánlathoz, szállásfoglaláshoz ide kattints!
Hotel Három Gúnár (11.000 Ft/fő/éj-től): csomagajánlathoz, szállásfoglaláshoz ide kattints!

   

ARANYHOMOK BUSINESS-CITY-WELLNESS HOTEL****
A szálloda a város főterén található, így minden látványosságot 1-2 perc alatt elérsz, a wellness-részlegben kipihenheted magad, a nagyobb (Superior) szobákból pedig pazar kilátás kilátás nyílik a főtérre. Ingyenes wifi a szobákban, saját parkoló külön díj ellenében. A JAZZFŐVÁROS csomagot megvásárló szállóvendégként az ingyenes shuttle busszal juthatsz el a JAZZFŐVÁROS fesztiválra (a fesztiválhelyszín gyalog kb. 30-35 perces sétára van).

 

   

FOUR POINTS BY SHERATON KECSKEMÉT HOTEL ÉS KONFERENCIAKÖZPONT****
A szálloda a főtértől kb. 20 perces sétára található. Nyugalom, kényelem, kiváló wellness-részleg. Ingyenes wifi a szobákban, saját parkoló külön díj ellenében. A JAZZFŐVÁROS csomagot megvásárló szállóvendégként az ingyenes shuttle busszal juthatsz el a JAZZFŐVÁROS fesztiválra (a fesztiválhelyszín gyalog kb. 20 perces sétára van).

 

   

HOTEL HÁROM GÚNÁR****
A szálloda a város központjában (de nem közvetlenül a főtéren)  található, így minden látványosságot néhány perc alatt elérsz, a wellness-részlegben kipihenheted magad. Ingyenes wifi a szobákban, saját parkoló külön díj ellenében. A JAZZFŐVÁROS csomagot megvásárló szállóvendégként az ingyenes shuttle busszal juthatsz el a JAZZFŐVÁROS fesztiválra (a fesztiválhelyszín gyalog kb. 30-35 perces sétára van).